twitter



Hozzávalók

2-3 evőkanál cukor
1 csomag por habtejszín
2 dl tej
1 csomag vaníliáscukor
1 nagy tejföl
reszelt citromhéj vagy 1 citrom leve
40 dkg (2 csomag) babapiskóta (én cukrozottfelűt szoktam venni)

Elkészítés

A tejszínport felverem a tejjel, majd a babapiskótán kívül mindent összedolgozok. Ez lesz a krém.
Egy tál aljára kirakom sorba a babapiskótát és rákenek egy réteg krémet, majd megint babapiskóta, megint krém, addig folytatom, amíg szükséges, de a tetején krém legyen.
Akármilyen gyümölccsel díszíthetjük, én vagy barackbefőttel szoktam, vagy cseresznyebefőttel és ananászkockákkal, csokireszelékkel.
Mikor kész, beteszem a hűtőbe és akkor a legjobb, ha egy éjszakát legalább áll. Másnap szeletelhető, hogy megpuhuljon a babapiskóta teljesen.

Tálalás

Felszeletelve tányéron. Az ikreim egyik kedvenc sütije, nem tudják abba hagyni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése